Placeholder image Placeholder image

Tarinamme:

Paino Espoossa.

Laatu, näkemys, ekologisuus, joustavuus! Perinteisesti myynninedistämis- ja logotuotteista tunnettu painotalomme on ketterä muuttuja alalla. Vauhdissamme pysyvät harvat - Niin paitsi asiakkaat, joista toiset ovat olleet kyydissä jo useamman vuosikymmenen. Toimitusajoillamme ja työmme lopputuloksella on aina 100% laatutakuu.

 

Monipuolinen tuotevalikoima.

Painotuotteisiimme kuuluvat mm. Paperi-, Kierrätyspuuvilla- ja kuitukangaskassit, postituspussit, postituskotelot, lahja-, -myynti ja korukotelot, pahvilaatikot. Yhtäkaikki: Jos homma on tehtävissä, tehdään, jos ei, selvitetään, mitä tehdään. Paikallinen tuotantomme Espoossa on erikoistunut pienehköihin toimituseriin. Toisille on mielekkäämpää tilata usein pieniä eriä tuotteitamme, kuin pitää isoa varastoa yllä samoilla spekseillä. Näin kertainvestointi asiakkaalle on pienempi. Tämä on erityisen tärkeää esim. kausi- ja tapahtuma- luonteista markkinointi- ja pakkaus-materiaalia mietittäessä. Toisaalta tuotantoomme kuuluu myös massiivisia kappale-eriä mikäli sellaisille on asiakkaallamme tarvetta.

 

Halu uudistua.

Vuosikymmenien kokemuksemme ansiosta pystymme toteuttamaan ja toimittamaan tuotteemme sekä tehokkaasti, että laadukkaasti. Turhaa aikaa ja resursseja ei mene “harjoitteluun”, kun painoalan prinsiipit ovat selkärankaan nakutettuina. Toisaalta toiminnassamme korostuvat yhä enemmän moderni ja innovatiivinen ajattelu. Olemme kiinnostuneita erilaisista cross- over/ yhteistyöprojekteista, joissa painoalan asiantuntemustamme ja monipuolisia tuotanto- ja suunnitteluprosessejamme voidaan hyödyntää uusin tavoin.

 

Ekologisuus edellä.

Painoala on epäilemättä mullistumassa esim. vallitsevan digitalisaation myötä. Tämän koemme innostavana mahdollisuutena. Ekologisuus on meille ensisijaisen tärkeää. Olemme jo vuosien ajan todistaneet, että ympäristöystävälliset työskentelytavat sekä materiaalit, painoväreistä lähtien, ovat osana yrityksemme toimintaa ja ideologiaa, huippulaadusta tinkimättä. Meille on tärkeää, että työntekijämme ja asiakkaamme pysyvät yrityksemme toiminnan osilta vapaina ympäristölle ja ihmisille haitallisista aineista.Ok-serin asiakas etsii kokemusta, osaamista ja aina tuoreita ideoita.

 

Me olemme luotettava ja laadukas kumppani. Maailma ja markkinat muuttuvat, Ok-seri on askeleen edellä ottamassa koppia!

 

Osku Koskelin, Ok Seri

info@ok-seri.fi

Yhteydenottopyyntö

lähetä viesti